Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert!

av | 13. juni 2023 | Nyheter

Nå er Miljøfyrtårn-sertifiseringen til Opplæringskontoret for Nordre Nordland et faktum. Vi ønsker å oppnå en positiv miljøeffekt, og bidra til at kloden vår får det litt bedre. Sertifiseringen forplikter oss til å iverksette tiltak som jobber med forbedring av områder som handler om klima og miljø. Og dette er bare starten.

Hver dag jobber vi for å ha en miljøbevisst tankegang i OKNN. Vi skal opprettholde gode rutiner for søppelsortering, energiforbruk og innkjøp av varer, samt minimalisere unødvendig forbruk. Vi skal være flinke til å skru av lyset, skriveren og kaffetrakteren ved endt arbeidsdag. I tillegg vil vi gjøre vårt ytterste for å redusere kjøring og reise med andre transportmidler.

Vi ønsker at våre medarbeidere skal ha det fint på jobb og at OKNN skal være et sted hvor de kan blomstre og utvikle seg. Vårt mål er at våre medarbeidere er bevisst sine muligheter for å påvirke miljø og klima på en positiv måte. Det er også viktig for oss at vi fremstår som et godt eksempel for bedrifter vi samarbeider med, og mennesker vi har opplæring av.

Vi i OKNN er stolte over å kunne smykke oss med tittelen Miljøfyrtårn-sertifisert. Fremover vil vi fortsette å utføre og iverksette tiltak er effektive og mest mulig bærekraftig. Sammen må vi alle bidra å gjøre det vil kan for å skape positive utslag for klima og miljø, og etterlate et så lite miljøavtrykk som mulig.